ایرموس Tianzun mx6 بخریم یا نخریم؟

به طور کلی خلاقیت در ورود اطلاعات به دستگاه ها را دوست دارم! مخصوصا جایگزین های موس و کیبورد.

از کینکت و Move گرفته تا لیپ موشنی که قیمتش تا 84 تومان هم پایین آمد، اما طمع کردم تا ارزان ترش کنند بعد بخرم که ناگهان با یک انفجار قیمتش به 314 تومان رسید!

چند وقتی بود که نظرم به ایرموس ها جلب شده بود؛ چیزی شبیه کنترل که با چرخش آن نشانگر موس جابجا می شود (انگار که بخواهید با یک لیزر قرمز اسباب بازی، نقطه ی قرمز را روی یک دیوار فرضی حرکت دهید).
مدل های مختلفی را در اینترنت پیدا کرده بودم با قیمت های مختلف؛ بعضی ها پر از دکمه، بعضی ها پشتشان کیبورد دار، بعضی ها با لیزر قرمز، بعضی ها با دکمه های کاربردی برای ارائه (با پاورپوینت اینا) و با اَشکال مختلف؛ اما نمی دانم چرا Tianzun mx6 را از بین مدل های مختلف بیشتر پسندیدم.

ویژگی های Tianzun مدل mx6:

  • ابعاد: 13.5 در 3.7 سانتی متر
  • اتصال وایرلس با دانگل جداگانه
  • نیرو: دو باتری نیم قلمی (AAA)
  • ظاهر: زیبا، با دکمه های کاربردی 🙂

ببینید:

  • قیمت؟ ارزانترین ایرموسی که پیدا کردم! 78هزار تومان.

با اینکه می دانستم به خاطر خریدن ارزانترین جنس موجود در بازار پیشیمان خواهم شد، اما به همراه چند خرت و پرت دیگر و دو کمپوت آناناس (!) سفارش دادم و به دستم رسید:

ظاهرش واقعا ساده و زیباست (البته نه به این زیبایی! Camera Raw Filter گذاشتم 😀 ). کلید های چهارجهته، دکمه ی ادغام شده برگشت و خانه، دکمه راست کلیک، ولوم، پاور و خاموش و روشن کردن ایرموس کلید هایی هستند که روی این دستگاه دیده می شوند. علاوه بر این یک LED و میکروفون هم روی آن تعبیه شده است.
البته قرار بود یک دکمه دستیار صوتی هم روی آن باشد که انگار در خط تولید جدید جابجا شده است…

بدنه از پلاستیک مشکی خوش‌دستی ساخته شده که تقریبا عمراً اگر اثر انگشتتان روی آن باقی بماند و این بسیار خوب است، مخصوصا اگر مثل من همیشه دستتان خیس و چرب باشد! 😐

من این ایرموس را بیشتر برای تست و طراحی یکی از پروژه هایم که بازی است لازم داشتم فلذا دو فیلم از تستِ بازی کردن برای شما قرار دادم، اما حتما می توانید لذت جابجایی بین منو ها در رابط کاربری های مختلف (به خصوص تلویزیون های هوشمند) را احساس کنید. فیلمی هم از بازی کردن بازی فروت نینجا در گوشی اندرویدی هم ضبط شده بود اما به دلیل مشکل فنی قرار داده نشد.

 

همانطور که در فیلم می بینید استفاده از این دستگاه برای بازی های نیازمند دقت کمی مشکل است و باید مقداری تمرین کرد. همچنین با کم کردن سرعت موس می توان راحتتر بازی کرد. اما فکر میکنم اگر دستگاه را برعکس، مثل یک کلت به دست بگیریم (انگشت شست روی دکمه OK) چیز باحالی بشود! 😀

 

 

اگر MAC Address تلویزیونمان به خاطر آن بلایی که قبلا بر سرش آورده بودم مشکل نداشت، فیلم آزمایش تست mx6 و بازی حباب را بر روی تلویزیون می‌گرفتم. قطعا لذتش چند برابر است 😀

نقاط ضعف؟

همانطور که گفته بودم، خودم هم احساس می کردم پشیمان خواهم شد، اما واقعا عملکرد این دستگاه مرا شگفت زده کرد!
دقت کارکرد این دستگاه بسیار بالاست؛ طوری که مشکل من الآن لرزش دست خودم است نه لرزش در تشخیص دستگاه!

الان یک هفته است که از دستگاه استفاده کرده ام اما نکته منفی خاصی ندیدم. اگر دیدم قرار خواهم داد…

نکته؟

1- بهتر بود سازندگان اینجور دستگاه ها از حسگر جابجایی هم در دستگاه استفاده می کردند؛ طوری که همزمان با چرخش و جابجایی دست امکان تکان دادن موس فراهم شود (حرکات فروت نینجایی چی می شد!)

2- تولید کنندگان بازی های موبایل با یونیتی و گیم میکر استدیو، بدبخت شدید رفت! بازی هایی که با گیم میکر استدیو ساخته شده اند به محض اتصال دانگل با otg فورس کلوز می دهند.

بازی های ساخته شده با یونیتی هم اگر از Event Trigger و OnClick کامپوننت Button خود یونیتی استفاده کنند اصلا با کلیکِ این دستگاه کاری انجام نمی‌دهند که به نوبه خود مشکل بدی به حساب می آید…

توسط

کارشناس مهندسی برق؛ علاقه‌مند به الکترونیک، برنامه‌نویسی، گرافیک و ایده‌پردازی.

مطالب دیگر:

دیدگاهتان را بنویسید

9 + 14 =